Voordelen voor u als coach

1. Géén aanmeldingskosten

Wij vinden een goede samenwerking met coaches en therapeuten erg belangrijk. Daarom is uw aanwezigheid en zichtbaarheid op het My Health Professionals Platform te allen tijde helemaal gratis en zijn er geen verborgen kosten. En dat blijft zo!  

2. Beperkte selectie coaches en therapeuten

Wij selecteren zelf de coaches en therapeuten, waarmee wij een samenwerking willen aangaan. Een intakegesprek maakt onder andere deel uit van deze selectie. Door het aanbod te beperken, zal iedere coach op het My Health Professionals Platform in staat gesteld worden voldoende werk te genereren uit de samenwerking.

3. Overzichtelijke rapportage

In het platform heeft u een eigen overzichtelijke rapportagetool. Hiermee kunt u eenvoudig bijhouden met welke cliënten u bezig bent, en welke trajecten zijn afgerond. Zo heeft u alles altijd in één handig overzicht staan.

4. Zéér eenvoudig declareren

Natuurlijk hebben wij ook het declareren, zéér eenvoudig voor u gemaakt. In de rapportagetool heeft u altijd een actueel overzicht van afgeronde sessies. Met één muisklik kunt u elke maand de werkzaamheden bij ons declareren. Gemakkelijker kan bijna niet!

Aanmelden

Ik wil mezelf graag aanmelden om als coach/therapeut op My Health Professionals vindbaar te zijn voor medewerkers van bedrijven.