Voordelen voor u als werkgever

Bekijk de video’s om een indruk te krijgen van de werking van het platform.

Wat My Health Professionals u biedt

Workflow inrichten dashboard

1. Hoge kwaliteit, laag tarief

Om de kwaliteit van onze coaches en therapeuten te waarborgen, selecteren wij alleen de beste en meest ervaren professionals. Zij worden vooraf gescreend, dus niet iedereen komt zomaar op ons platform terecht. Wij hanteren voor organisaties éénzelfde laag tarief.

2. Eenvoudig en efficiënt

Via het My Health Professionals platform, heeft u alle coaching centraal geregeld! Zowel voor uzelf als voor uw medewerkers houden we het eenvoudig en efficiënt. Vooraf geeft u aan voor welke soorten coaching uw medewerkers in aanmerking komen. Uw medewerkers registreren zich eenvoudig met een inlogcode en krijgen hulp bij het zoeken. Zo komen zij binnen enkele stappen bij de juiste coach of therapeut terecht.

3. Zelf uw budget en voorkeuren aanpassen

Het My Health Professionals platform beschikt over een eenvoudig en overzichtelijk dashboard. Hierin kunt u niet alleen zien wat iedere medewerker doet, maar u kunt tevens uw budget beheren en voorkeuren aanpassen, zoals het aantal vergoede sessies per type coaching.

4. Eén maandelijkse factuur

U kunt straks niet alleen coaching voor uw medewerkers organiseren door hen slechts van een inlogcode te voorzien. U heeft ook inzicht in alle actieve en afgesloten coaching trajecten en ontvangt van ons, slechts één enkele factuur per maand!

Ik heb interesse

Ik wil graag contact met een adviseur om me te laten informeren over de mogelijkheden van My Health Professionals voor mijn organisatie