Over ons

Bij My Health Professionals onderzoeken en bevorderen wij gezondheid en welzijn bij medewerkers in organisaties.

Gezondheid en welzijn in organisaties is de afgelopen jaren, zeker met een toenemende vergrijzing, werkbelasting en stressniveau, een steeds belangrijker thema geworden.

My Health Professionals is een organisatie die zich richt op de bevordering van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers in organisaties. Dit, door de inzet van een compleet en kwalitatief hoogstaand dienstenaanbod in onder andere; Preventief Medisch Onderzoek, trainingen, workshops en verschillende typen coaching. Dit stelt ons in staat om de belangrijkste aandachtspunten binnen een organisatie aan te pakken door middel van een maatwerk aanpak.

Ons dienstenaanbod kan volledig geïntegreerd worden aangeboden binnen ons eigen online platform, My-Health-Professionals.nl. Hierdoor worden onze klanten in staat gesteld zowel gezondheid als duurzame inzetbaarheid van medewerkers goed te managen, als ook de efficiëntie, inzet van een maatwerk aanbod in diensten aan medewerkers, en kosten te beheersen. Daarbinnen ligt de vrijheid en verantwoordelijkheid van de werknemer om indien nodig, gebruik te maken van de verschillende diensten.

Ons zeer gebruiksvriendelijke platform, het portal voor zowel werknemer als organisatie, neemt de uitvoerenden veel werk uit handen.

Dankzij de intensieve samenwerking met onze geaccrediteerde professionals als toegewijde partners, zijn we in staat om kwaliteit te leveren, te ontwikkelen en onze diensten aan te bieden tegen een zeer concurrerend tarief.

Ik heb interesse

Ik wil graag contact met een adviseur om me te laten informeren over de mogelijkheden van My Health Professionals voor mijn organisatie