Maura van der Molen

Een fijne en veilige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn

Ik ben sinds 2020 werkzaam als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Je kunt mij benaderen wanneer je (indirect) te maken hebt met ongewenste omgangsvormen op de werkvloer. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld pesten, (seksuele) intimidatie en/of discriminatie. Mijn doel is om jou een fijne en veilige werkomgeving te bieden, waarin je het idee hebt dat je jezelf kunt zijn.

Hoe ga ik te werk? Ik zal jou een luisterend oor bieden (via de telefoon, via videocall of we spreken ergens af waar jij je op je gemak voelt) en samen gaan wij op zoek naar een voor jou passende oplossing. Soms is enkel een luisterend oor voldoende, maar soms zullen er meerdere gesprekken nodig zijn om tot een passende oplossing te komen. Belangrijk om te weten: jij bent hierbij altijd in de lead, er gebeurt niks zonder jouw toestemming en ons gesprek is strikt vertrouwelijk. Het aantal gesprekken dat we voeren zal ook afhankelijk zijn van jouw hulpvraag.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Vertrouwenspersoon
  • Zorgvraag:

    Angst, Conflicten op de werkvloer, Eenzaamheid, Gedragspatronen, Omgaan met emoties, Samenwerking, Somberheid, Zelfvertrouwen

Locatie:

Broekweg 19
2035 Haarlem

Locatie:

Broekweg 19
2035 Haarlem