Anne-Marie van der Klooster

Ik begeleid de medewerker naar de meest passende oplossing.

Sinds 2020 werk ik als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Onder ongewenste omgangsvormen wordt verstaan; al het ongewenste gedrag dat een medewerker in een organisatie kan ervaren. Denk hierbij aan pesten, discriminatie en (seksuele) intimidatie. Oftewel: alles waardoor een werknemer zich niet veilig en op zijn/haar gemak voelt op de werkplek.

We begrijpen heel goed dat het voor een medewerker spannend is om de hulp in te schakelen van een vertrouwenspersoon en we vinden dan ook dat een vertrouwenspersoon makkelijk en snel te benaderen moet zijn. Een eerste gesprek kan plaatsvinden via een videocall, een gesprek op kantoor of wellicht tijdens een boswandeling of een andere locatie waar een medewerker zich op zijn of haar gemak voelt.

We kijken hierbij dus altijd naar wat voor een medewerker het meest veilig en comfortabel voelt om zijn of haar verhaal te vertellen en waar vertrouwelijkheid goed gewaarborgd kan worden. Als vertrouwenspersoon begeleid ik de medewerker naar een voor de medewerker passende oplossing.

Soms kan een objectief luisterend oor voldoende zijn, soms zullen er meer gesprekken nodig zijn om tot een oplossing te komen. Deze keuze laten we bij de medewerker.

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Vertrouwenspersoon
  • Zorgvraag:

    Eenzaamheid, Gedragspatronen, Keuzes maken, Omgaan met emoties, Omgaan met verlies, Ouder kind, Privé relaties, Somberheid, Zingeving

Locatie:

Broekweg 19
2035 Haarlem

Locatie:

Broekweg 19
2035 Haarlem