Anita Veldt Leefstyle coaching en training

Leefstijlcoach. Leert u leefstijl in te zetten als medicijn.

Leefstijl inzetten als medicijn. Als gespecialiseerd verpleegkundige neurologie heb ik van 1992 tot 2021 gewerkt in het ziekenhuis. Daar heb ik mij bezig gehouden met gevolgen van ziekten, zoals hoge bloeddruk en beroerte. Ik heb afgelopen jaren een andere kijk gekregen op gezondheidszorg. Ik zet niet de ziekte, maar gezondheid op de voorgrond. Daarbij niet denkend in hokjes en protocollen, maar kijkend naar de persoon achter de ziekte, de persoon achter de hulpvraag. Medicatie kan helpend zijn, de vraag wat je zelf kunt en wilt is mogelijk wel belangrijker in herstel, genezing en preventie! Vanaf 2018 werk ik als integraal leefstijl en vitaliteitscoach, stoppen met roken coach en mindfulcycling instructeur.

Accepteer wat er is of neem de verantwoordelijkheid te veranderen. Jij hebt de regie. Je moet het zelf doen, maar dat hoeft niet alleen.

Door soms complexe problemen overzie je het niet en heb je handvatten nodig om verder te kunnen. Die bied ik. Als je begrijpt hoe eventuele klachten zijn ontstaan, als je inzicht krijgt in je zwakke plekken en sterke kanten, dan kan je andere keuzes maken. Dit om je uiteindelijk fitter en vitaler te gaan voelen.

Ik coach individueel, in groepen en geef ook webinars en workshops voor huisartsen en bedrijven. Mijn specialiteit is het brein. Gedachten, bewust en onbewust zijn, gevolgen hersenletsel en burnout. Ik gebruik in mijn coaching NLP en indien wenselijk hypnotherapie

Meer info op www.leefstyle.nl 

Voor meer informatie over stoppen met roken coaching die ik ook aanbied, kijk bij Colette van Eck bij peukuit.nl, ook in dit platform te vinden. Individueel en voor groepen mogelijk.

 

Je werkgever vergoed nu geen behandelingen
  • Specialisaties:

    Coaching mantelzorgers, Leefstijlcoach, Stoppen met roken, Stress/burnout coach
  • Zorgvraag:

    Angst, Balans werk-privé, Beweegpatroon, Eenzaamheid, Eetpatroon, Energieniveau, Gedragspatronen, Keuzes maken, Leefstijl, Omgaan met emoties, Perfectionisme, Pijnklachten, Samenwerking, Slapen, Somberheid, Stress/burnout, Zingeving

Locatie:

Startingerweg 45
1921 AH Akersloot

Locatie:

Startingerweg 45
1921 AH Akersloot